MijnMenu

maandag, juni 20

TijgerBROOD

MeeMaakMuziek!


TijgerBROOD is hèt muzikale alternatief voor alle bands die de computers op de achtergrond laten meelopen. Geen backing tracks vol met stemmetjes en instrumenten waarvan niemand weet door wie ze bespeeld worden, maar muzikanten die met hun gitaar op de rug naar de synthesizer rennen, alle sounds zelf maken en vooral geen concessies doen. 
Geen beroepsmuzikanten die voor de zoveelste keer hun trucje doen, maar beroepsmuzikanten die elke keer weer heeeeel blij zijn dat ze er weer mogen staan (springen, stuiteren.......) voor de mensen. Meemaakmuziek, perfect voor kermis, bedrijfsfeest, evenement, tentfeest en bruiloft!
TijgerBROOD bestaat uit 5 ontembare muzikanten met de mannen van Brood op de Plank als ruggengraat. TijgerBROOD mashed alle denkbare nummers aan elkaar, heeft een onuitputtelijk repertoire dat naar wens van de klant kan worden aangepast. Wil je een FEEST geven, wij doen mee! Luister naar TijgerBROOD op Soundcloud of kijk op ons Youtube kanaal. Een iets kleinere en dus goedkopere versie van TijgerBROOD (zonder toetsen en bewegend licht) heet BROOD-XL!


TijgerBROOD werkt samen met ToonMaar, een persoonlijk bemiddelingsbureau met alleen maar toffe bandjes en concepten. Stuur een mail of bel naar 06-34139019 (Jurgen) voor info en boekingen.