MijnMenu

TijgerBROOD

MeeMaakMuziek!


Het kan ook dikker en vetter: TijgerBROOD! De muzikale sfeer van Brood op de Plank (-XL) plus die echte synthesizer sounds uit de eighties, nineties, zeroes en van nu: DJ Paul Elstak, PartiefrieX, Avicii, Wildstylez, Snollebollekes, Barbarella, Spice Girls en nog heel veel meer. Maar ook de gezellige accordeonmuziek van bijvoorbeeld Django Wagner, Boh Foi Toch, Hazes (vader & zoon) en het Hanska Duo komt nu helemaal tot zijn recht!  
TijgerBROOD doet niet aan backing tracks vol met stemmetjes en instrumenten waarvan niemand weet door wie ze bespeeld worden, maar wel aan echte muzikanten, die alle sounds zelf maken en vooral geen concessies doen. 
Geen beroepsmuzikanten die voor de zoveelste keer hun trucje doen, maar beroepsmuzikanten die elke keer weer heeeeel blij zijn dat ze er weer mogen staan (springen, stuiteren.......) voor de mensen. Meemaakmuziek, perfect voor bruiloft, kermis, festival, bedrijfsfeest, evenement, tentfeest en carnaval!
TijgerBROOD bestaat uit 5 ontembare muzikanten met de mannen van Brood op de Plank als ruggengraat. Wil je een FEEST geven, wij doen mee! Luister naar TijgerBROOD op Soundcloud of kijk op ons Youtube kanaal. Een iets kleinere en dus goedkopere versie van TijgerBROOD (zonder toetsen en bewegend licht) heet BroodopdePlank-XL!

  
TijgerBROOD werkt samen met ToonMaar, een persoonlijk bemiddelingsbureau met alleen maar toffe bandjes en concepten. Stuur een mail of bel naar 06-34139019 (Jurgen) voor info en boekingen.