MijnMenu

BroodopdePlank

De Kampvuurband zonder brandgevaar!
brood op de plank broodopdeplank akoestisch feest verzoekjes achterhoek liemers bruiloft
"Heeft ooit de jukebox de vertolkers van levende muziek brodeloos gemaakt, Brood op de plank zet de jukebox demonstratief bij het grootvuil!"(Leo van Dam)
Ben je voor je feestje op zoek naar een super flexibele, betaalbare, professionele, fanatieke en alles spelende semi-akoestische mini band, dan moet je bij Brood op de Plank zijn. Lees hier wat Vierdaagsefeesten.nl over ons te zeggen heeft.

Met behulp van ons muzikale BroodopdePlanksausje maken we samen van elk feestje het mooiste FEEST ooit! Natuurlijk hebben we een setlist , maar we spelen ook heel graag verzoekjes die je kwijt kunt op onze verzoekkaartjes en we zijn verzot op gastmuzikanten, jullie dus! Maar we spelen altijd in de sfeer van jouw feest, nooit te hard of te aanwezig. Je kunt ons op elk feestje kwijt, een paar vierkante meter is voldoende. 
Brood op de Plank bestaat uit 3 topmuzikanten: meerstemmige zang, percussie (cajon), semi-akoestische gitaar en basgitaar. Brood op de Plank met onze drummer Reetje Roffel heet BroodopdePlank-XLWe hebben een eigen mooie, compacte geluidsset met sfeerlicht. 

Voor meer publieksfilmpjes van Brood op de Plank, ga naar ons Youtube kanaal.


Foto: Ruurd (Photop)
Wil je een dikke vette topband op je feest met lekkere (foute) sounds, maar heb je een hekel aan al die computers die meelopen, dan is er maar 1 keus: TijgerBROOD!  

Brood op de Plank werkt samen met ToonMaar; een persoonlijk bemiddelingsbureau met alleen maar toffe bandjes en concepten. Stuur een mail of bel naar 06-34139019 (Jurgen) voor info en boekingen. bruiloft akoestisch band akoestische verzoekjes